Profil

Klittens Tømrer blev etableret i 1997 af Lars Timmer og Jan Abildgaard. De blev begge selvstændige i 1996 i henholdsvis Ringkøbing og Hvide Sande, begge som enkeltmandsvirksomheder. I 1997 opstod det samarbejde, som i dag er Klittens Tømrer.
I 2010 indtrådte også Martin Ahle i ejerskabet og 1.januar 2014 Søren Kjærgaard. Således ledes Klittens Tømrer i dag af fire ejere.

Vi beskæftiger fast 25-30 dygtige medarbejdere indenfor tømrer- og snedkerfaget. Dét betyder, at vi udfører alle former for opgaver og projekter – fra erhvervsprojekter til privat byggeri, renovering og tilbygninger.

Vores værdier

Tryghed & kvalitet

Tryghed & kvalitet er vores mellemnavn. Og vi går ikke på kompromis. Alligevel formår vi at tilpasse prisen, så den er konkurrencedygtig. Det kalder vi godt håndværk.

Lokalt fokus

Lokalt fokus – først. Vi arbejder for et bedre Vestjylland. Derfor støtter vi lokalsamfundet. Den lokale ånd i og omkring Hvide Sande er også Klittens Tømrers.

Seriøs faglighed

Seriøs faglighed – hver gang. Vores faglighed går forrest.

Vi tager ingen chancer og løber ingen risici på dine vegne. Kald os bare seriøse.

Vi støtter det lokale foreningsliv

Klittens Tømrer er stolte af at støtte det aktive foreningsliv og de friske initiativer i området. Vi støtter følgende foreninger.