Moderne lækkert og tidsløst parcelhus

Om projektet

I det nyere parcelhusområde i Ringkøbing er et lækkert parcelhus snart klar til indflytning. Huset er lækkert på alle måder: designet, arkitekturen, indretningen – ja selv placeringen er ideel.

Huset er opført i den moderne men tidsløse stil, og har et kubistisk og minimalistisk udtryk. Materialerne er naturlige og rå. Udefra er huset pudset hvidt, og midtersektionen er lavet af naturskifer.

Indvendigt er huset ligeså stilfuldt som udvendigt. Rundt om brændeovnen er materialet “stonepanel” brugt. Materialet er ført hele vejen rundt om skorstenen på ydresiden. Det giver naturlig sammenhæng mellem ydre- og indersiden af huset.

Store vinduespartier – kun delt af brændeovnen giver naturligt lysindfald og som bonus er haven omkranset af træer – der skaber illusionen af skov.

Familien som skal flytte ind i huset har også valgt naturlige materialer til gulvet. Faktisk er klinkerne, som er brugt, 25 mm tykke og indeholder fossiler!

Kontakt os

Har du informationer, spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os her eller på telefon 9731 1314.

Søger du inspiration til et nyt projekt, kan du se et udvalg af forskellige projekter her.

Kan du godt lide det, du ser her?

Har du brug for rådgivning eller vejledning omkring en nybygning, tilbygning eller renovering, kan du kontakte os her. Vi bygger både som hoved- og fagentreprise. Desuden har vi bygningskonstruktører ansat. Det betyder, at vi kan varetage de fleste projekter – store som små.