Stort erhvervsprojekt hos RIF

Om projektet

På Alkjær Stadion i Ringkøbing har de travlt. Her er nemlig gang i en større ombygning og renovering af omklædningsrum, vindfang, klubhus, sponsorlounge og terrasse. Faktisk står det hele meget snart helt færdigt – og bliver indviet i løbet af foråret 2014. Projektet er en af de større erhvervsprojekter, som vi har været hovedentreprise på. Vi har samarbejdet med en lang række af lokale håndværkere og leverandører i og omkring Ringkøbing, og resultatet taler for sig selv – tag hellere ind og kig. Herunder kan du se billeder fra arbejdet.

Ny tribune hos RIF

Men det er ikke alt. Også på banen sker der forandringer. En ny og lækker tribune er nemlig ved at tage sin form. Når tribunen står færdig kan hele 400 fodboldfans sidde og se med, når Ringkøbing IF spiller. Her ser du billeder af tribunen under opbygning. Vi glæder os til at se tribunen fuld af mennesker!

Kontakt os

Har du informationer, spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os her eller på telefon 9731 1314.

Søger du inspiration til et nyt projekt, kan du se et udvalg af forskellige projekter her.

Kan du godt lide det, du ser her?

Har du brug for rådgivning eller vejledning omkring en nybygning, tilbygning eller renovering, kan du kontakte os her. Vi bygger både som hoved- og fagentreprise. Desuden har vi bygningskonstruktører ansat. Det betyder, at vi kan varetage de fleste projekter – store som små.