Service

... - med os kommer du godt i gang!

Løbende service og vedligehold

Tømrer- og snedkerarbejde kan være mange ting – og variere fra store byggeprojekter til udskiftning af et vindue eller en lås.

Lige præcis sidstnævnte hedder hos os – Løbende service.

Lokal servicemand – Ringkøbing & Hvide Sande

I både Hvide Sande og Ringkøbing kører en lokal servicemand rundt, der varetager alle serviceopgaver. Det lokale kendskab betyder, at servicemændene varetager opgaver fra dag til dag.

Vi udfører alle serviceopgaver i Hvide Sande, Ringkøbing, Lem, Kloster og omegn.

Ny vinduer og døre

Hængsler, træværk og lister holder ikke evigt. De skal passes og plejes – og til tider udskiftes. Især på sommerhuse, som kun har klitterne til ly for Vesterhavet. Se hvordan du vedligeholder dine vinduer og døre her.

Også glasset i dine vinduer kan gå i stykker – eksempelvis ved indbrud. Her skal både, glas, lister og ofte låse skiftes ud. Læs mere om glas og termoruder her.

Nyt tag og tagreparation

Vesterhavets hårde blæst og vind udsætter dit tag for stor belastning. Det betyder, at du skal holde øje med, om taget er tæt – oftere end ved huse placeret midt i land og by.

Ofte er alvorlige tagskader som utæt underlag, gennembrydning af tagflader, rådne vindskeder eller utæt skotrende mulige at reparere. Og reparation af taget er vigtigt. Hvis ikke du sikrer tætheden, risikerer du både mug, skimmel og svamp i tagkonstruktion og træværk.

Terrasser

En solrig dag og aften nydes nu engang bedst på en lækker terrasse. Samtidig giver terrassen ofte din have et løft.

En træterrasse opleves som en naturlig forlængelse af dit hus. Derfor vælger mange en løsning af træ. Tømrerarbejdet omkring en træterrasse varierer alt efter størrelse, struktur og format. Skal terrassen for eksempel hæves, sænkes eller være rund – kræves mere tømrearbejde end ved standardiserede løsninger.

Materieludlejning

Står du pludseligt og mangler materialer eller værktøj?

Nogle projekter kræver specielt udstyr, værktøj eller materiale, du som privatperson måske ikke ligger inde med. Vi udlejer udstyr og værktøj til diverse opgaver imod forevisning af gyldige certifikater for brug.

Kontakt os på telefon 97 31 13 14 eller brug formularen her.

Kan du godt lide det, du ser her?

Har du brug for rådgivning eller vejledning omkring en nybygning, tilbygning eller renovering, kan du kontakte os her. Vi bygger både som hoved- og fagentreprise. Desuden har vi bygningskonstruktører ansat. Det betyder, at vi kan varetage de fleste projekter – store som små.