Nyt tag og tagreparationer

... - med os kommer du godt i gang!

Vesterhavets hårde blæst og vind udsætter dit tag for stor belastning. Det betyder, at du skal holde øje med, om taget er tæt – oftere end ved huse placeret midt i land og by.

Ofte er alvorlige tagskader som utæt underlag, gennembrydning af tagflader, rådne vindskeder eller utæt skotrende mulige at reparere. Og reparation af taget er vigtigt. Hvis ikke du sikrer tætheden, risikerer du både mug, skimmel og svamp i tagkonstruktion og træværk.

Nyt tag eller tag reparation?

En tag reparation kan være en billigere løsning end at skifte taget ud. En professionel håndværker kan hjælpe dig med at afgøre, om eventuelle skader på dit tag kan repareres. Nogle tagskader kan du selv udbedre, hvis du har ferme håndværker-hænder. Andre reparationer kræver professionelle hænder. Kig i vores galleri og bliv inspireret – både sommerhuse og parcelhuse er repræsenterede.

Vælger du udskiftning frem for reparation, skal du overveje flere ting: Hvilket tag kunne du tænke dig? Hvad passer til huset? Siger lokalplanen noget om valget? Og skal det gamle tag forblive på huset?

Flere projekter under samme tag?

Derudover er der vigtige overvejelser i forhold til budget og omfang. Det kan nemlig godt svare sig at få klaret flere byggeprojekter under tagreparation eller udskiftning. Eksempelvis udskiftning af tagrender og nedløb, efterisolering quick easy divorce free af loft og udskiftning og reparation af tagets træværk og konstruktion.

Selvom du kan spare penge ved at fravælge projekter, betaler det sig at gøre det samtidigt på længere sigt. For skal du have udført arbejdet senere hen er det både dyrere og mere besværligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Kan du godt lide det, du ser her?

Har du brug for rådgivning eller vejledning omkring en nybygning, tilbygning eller renovering, kan du kontakte os her. Vi bygger både som hoved- og fagentreprise. Desuden har vi bygningskonstruktører ansat. Det betyder, at vi kan varetage de fleste projekter – store som små.