Terrasser

... - med os kommer du godt i gang!

Terrassen giver et løft

En solrig dag og aften nydes nu engang bedst på en lækker terrasse. Samtidig giver terrassen ofte din have et løft.

En træterrasse opleves som en naturlig forlængelse af dit hus. Derfor vælger mange en løsning af træ. Tømrerarbejdet omkring en træterrasse varierer alt efter størrelse, struktur og format. Skal terrassen for eksempel hæves, sænkes eller være rund – kræves mere tømrearbejde end ved standardiserede løsninger.

Tømrerarbejde eller gør-det-selv?

Nogle terrasser kan et par gode gør-det-selv hænder godt klare at bygge. Har du ingen erfaring med tømrearbejde, bør du konsultere en professionel håndværker. Kreative løsninger som for eksempel anderledes form, buer, trin eller andet kan indarbejdes i din træterrasse, kun fantasien sætter grænser. Søg inspiration om terrasser i vores projekter. Her kan du se nogle af de terrasser vi har bygget – både til sommerhuse og parcelhuse.

Regler for terrasser

En almindelig terrasse i niveau med dit hus skal ikke leve op til specifikke retningslinjer og love. Tagterrasser, hævede eller overdækkede terrasser skal leve op til kravene i bygningsreglementet BR10. Spørg en tømrer til råds, hvis du er i tvivl.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde.

Kan du godt lide det, du ser her?

Har du brug for rådgivning eller vejledning omkring en nybygning, tilbygning eller renovering, kan du kontakte os her. Vi bygger både som hoved- og fagentreprise. Desuden har vi bygningskonstruktører ansat. Det betyder, at vi kan varetage de fleste projekter – store som små.