Nye vinduer og døre

... - med os kommer du godt i gang!

 

Er du også træt af store elregninger?

Mange parcelhuse, lejligheder og sommerhuse har i dag dårligt isolerede vinduer og døre. Og når vinduer og døre ikke er energivenlige, går det ofte ud over elregningen. Vil du spare penge i det lange løb, kræver det en investering. I  første omgang kan nye termovinduer være den bedste løsning. På den måde slipper du for at fyrre for fuglene. Det er penge ud af vinduet, om man så må sige.

Hvis du beslutter dig for at udskifte dine vinduer, skal du sørge for at de nyeste og mest effektive metoder bliver brugt. På den måde opnår du mest mulig energibesparelse – og du kan holde varmen i den danske kulde.

Æstetiske overvejelser ved udskiftning

Udskiftning af dine vinduer betyder også, at du nu skal forholde dig til, hvordan de nye vinduer skal se ud, hvilken kvalitet de skal være i samt i hvilket materiale. Nye vinduer laves nemlig både i træ, aluminium og plastik i dag. Se vedligeholdelse her.

Pris og kvalitet går som oftest hånd i hånd – og det gælder også omkring udskiftning af vinduer. Prisen på nye vinduer varierer meget – alt efter størrelse, materiale og antal. Skal du have udskiftet dine vinduer, kan du kontakte os her – og få et uforpligtende tilbud.

Isolering af murene i huset kan være anden omgang.

Kan du godt lide det, du ser her?

Har du brug for rådgivning eller vejledning omkring en nybygning, tilbygning eller renovering, kan du kontakte os her. Vi bygger både som hoved- og fagentreprise. Desuden har vi bygningskonstruktører ansat. Det betyder, at vi kan varetage de fleste projekter – store som små.