Tilbygning

...

Tilbygning

Et dejligt hus i et dejligt kvarter. Men er huset pludselig for lille?

En tilbygning kan være en god løsning for dig, der gerne vil bevare din adresse, men har brug for mere plads. Faktisk kan en tilbygning give fornemmelsen af et helt nyt hus. Se vores tegnestues projekter på .

 

Tilbygning overfor nybyggeri?

En tilbygning kan være en billigere løsning end at bygge nyt hus. Men overvej grundigt placering, behov, materiale og personlige ønsker før du kaster dig ud i det. Få eventuel sparring hos en autoriseret arkitekt eller bygningskonstruktør, der kan hjælpe dig med at få detaljerne på plads.

Overvej også kraftigt dine håndværker-evner, før du begynder dit eget byggeprojekt. Du sparer måske penge – men tiden og kvaliteten er en anden side af sagen.

Søg inspiration om renovering eller nybyg her.

Byg til sommerhuset

Ønsket om mere plads gælder ikke kun for parcellen, men også sommerhuset kan trænge. Muligheden for at lave et køkken-alrum, større opholdsrum eller flere sovepladser er der, og en tilbygning kan her være den helt rigtige løsning. Konferer dog med en arkitekt eller bygningskonstruktør om dine ideer.

Ældre sommerhuse kan være små og mørke, eftersom man i gammel tid beskyttede huset imod vind og vejr ved at opføre lave huse med dybe tage. I dag ønsker du måske mere sollys og varme i dit sommerhus – og det kan afhjælpes med en tilbygning eller renovering.

Søg inspiration i vores projekter, hvor du kan se nogle af de tilbygninger, vi tidligere har opført.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.